Anna FRankzén Starrin

föreläser om framtiden och automatiseringens och digitaliseringens effekter


Anna Frankzén Starrin föreläser om det digitala samhällets förutsättningar. Närmare bestämt om hur företag och organisationer ska nå framgång i en framtid som alltmer präglas av digitalisering och automatisering.

Boka Anna Frankzén Starrin som föreläsare till ditt event

Anna Frankzén Starrin talar om vad forskningen säger att människor önskar och tycker i en nära förestående framtid. Som grund för sina föreläsningar har Anna en bred uppsättning forskningsprojekt i bakfickan. Forskningsprojekt som undersökt hur människor kommer leva, bo och arbeta i framtiden. Det ger henne en unik förmåga att belysa och tala om megatrenderna som kommer driva framtidens utveckling. Hon använder konkreta exempel från företag i olika branscher för att illustrera olika tillvägagångssätt för att ta sig an de utmaningar som förändringar innebär.

Som expert på digitaliseringen och de utmaningar och den potential som följer med den har Anna Frankzén Starrin lärdomar som alla företag och organisationer kan dra nytta av.

FÖRELÄSNING

Trenderna som påverkar framtiden 

 • Med publiken som utgångspunkt väljer Anna ut ett antal tekniska landvinningar, så som AI, big data med flera och beskriver den.
 • Hur påverkas människor av trender och vilka beteendeförändringar
  kommer vi att möta? Lär dig mer på denna föreläsning!
 • Anna är en av trendspanarna i det globala trendspaningsnätverket –
  Trendwatching. Från det nätverket väljer hon ut ett antal relevanta case från hela världen.
FÖRELÄSNING

Tekniken som påverkar oss konsumenter

 • Med publiken som utgångspunkt väljer Anna ut ett antal tekniska landvinningar, så som AI, big data med flera och beskriver den.
 • Som kulturantropolog arbetar Anna med att identifiera hur den
  digitala transformationen påverkar oss människor. I denna föreläsning påvisar hon vilka beteendeförändringar hon genom sina studier kan påvisa.
FÖRELÄSNING

Stadstrender – Framtidens hållbara städer

 • Ta del av Annas studie för att kartlägga framgångsfaktorer för städer i framtiden. 
 • Anna och hennes kollegor har genomfört en flerårig forskningsstudie för att kartlägga innovationer för hållbar samhällsutveckling.
FÖRELÄSNING

Moderatoruppdrag

 • Boka ett moderatoruppdrag med Anna och låt henne vara publikens röst på ditt event!
 • Annas bakgrund inom Utrikes Departementet gör henne till en diplomatisk moderator som trivs på scenen och med att ställa bekväma och mindre bekväma frågor.

kontakt och bokning

Här kan du boka Anna Frankzén Starrin för föreläsningar på företag, skolor, myndigheter och organisationer. Boka en föreläsning som både inspirerar, roar och ger alla åhörare bättre förståelse för människans framtida utmaningar.