Om Anna frankzén Starrin

Om Anna frankzén Starrin


Anna Frankzén Starrin är kulturantropologen och trend- och omvärldsanalytikern som har blivit känd som Robot-Anna i media. Anna Frankzén Starrins pedagogiska och analytiska förmågor har gjort henne till en uppskattad samtidskommentator i både radio och TV, något som gett henne smeknamnet “Robot-Anna”. Smeknamnet till trots ligger Annas fokus alltid på att ringa in den mänskliga erfarenheten utifrån de digitala förutsättningar som numera omger oss. Med humor och ett stort kunnande levandegör Anna ett ämne som både skänker hopp om framtiden, men som samtidigt ställer frågorna som utmanar och kanske skrämmer.

Hennes fokus ligger på att leda företag genom den digitala transformationen, med hållbar utveckling som mål. Anna är medgrundare till Sign of Times, ett företag som specialiserar sig på att framtidssäkra organisationer och har framgångsrikt drivit strategiarbeten på regional och kommunal nivå. Hon har även arbetat med allt från startup-bolag till traditionell industri. Anna är dessutom en av trendspanarna i det globala trendspaningsnätverket Trendwatching, där trendanalytiker från världens alla hörn delar trender, case och exempel.

Citat:
”Den exponentiella teknikutvecklingen ger också exponentiella beteendeförändringar, och det är dessa som är viktigast att kartlägga.”
Anna Frankzén Starrin

Sagt om Annas föreläsningar och moderatorskap:

”Moderatorn Anna, hon är min nya idol - jag ska starta en fanclub! Kompetenta kvinnor behöver synas”.
“Du var en favorit bland många och jag kan bara hålla med dem. Du gjorde det grymt. Som moderator är det också fantastiskt att se hur du med små medel, genom att snappa upp saker som hänt både under eventet och i vår region den senaste tiden, fångar publiken. Imponerande!”
“Guest speaker was great!”
“Anna is excellent!”
“Anna does a great job of keeping up energy levels”
“5 av 5 på samtliga punkter!”
”Superbra jobbat, tack för 100%-ig leverans.”Om du behöver en föreläsare som har koll på megatrenderna som spelar roll för framtiden har Anna många viktiga insikter som ditt företag kan dra nytta av. Med hennes hjälp kan dina medarbetare inspireras till att själva få bättre förmågor att se trenderna i samtiden som kan utveckla er verksamhet. Nyckeln till att ge människor inte det de tror att de vill ha, utan det de ännu inte vet om att de behöver. Anna Frankzén Starrin är en uppskattad föreläsare inte bara för sina insikters skull, utan också för sin förmåga att förmedla dem med både humor och värme.

Anna Frankzén Starrin är kulturantroprologen, trendspanaren och omvärldsanalytikern som kan hjälpa din organisation att hitta fotfästet i en ständigt föränderlig omvärld.

kontakt och bokning

Här kan du boka Anna Frankzén Starrin för föreläsningar på företag, skolor, myndigheter och organisationer. Boka en föreläsning som både inspirerar, roar och ger alla åhörare bättre förståelse för människans framtida utmaningar.